Alzheimer Café Hoogvliet.

Maandagavond 20 mei a.s. is psycholoog Dhr. J. Duijl te gast in het Alzheimer Café Hoogvliet. Hij vertelt u meer over gedragsveranderingen bij dementie en geeft naar aanleiding van uw vragen tips hoe hier mee om te gaan. Mensen met dementie kunnen te maken krijgen met veranderingen in gedrag en karakter. Ze zijn minder geïnteresseerd in de wereld om hen heen, hebben vaak geen zin om iets te ondernemen of doen juist dingen die zij vroeger nooit gedaan zouden hebben.

Hoe kan je je naaste verzorgen als hij/zij geen hulp toelaat? Hoe komt het dat iemand dingen ziet of hoort die er niet zijn? Is dit herkenbaar in uw situatie? Dan bent u van harte welkom op deze avond.

Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met een (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en alle andere belangstellenden uit Hoogvliet en omgeving. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer, bij een gratis kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen van uiteenlopende aard aan de aanwezige deskundigen.

Het Alzheimer Café Hoogvliet wordt gehouden op iedere derde maandagavond van de maand in de Koerzaal van Meeuwenhof/Breede Vliet, Alverstraat 141, 3192 TN in Hoogvliet. Aanvang 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Deelname aan deze avond is gratis.

Wie meer wil weten kan contact opnemen met Marga van der Bas, sociaal pedagogisch hulpverlener bij Argos Zorggroep, via tel. 010-5017500

U bent van harte welkom op maandag 20 mei a.s.!

(Visited 31 times, 1 visits today)